Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η Tom Tailor σε προετοιμάζει για τις καλύτερες πασχαλινές εμφανίσεις

Submitted on
Ενότητα
Η Tom Tailor σε προετοιμάζει για τις καλύτερες πασχαλινές εμφανίσεις

Καθαρές γραμμές και άνετες σιλουέτες της νέας συλλογής ικανοποιούν την ανάγκη για easy comfort. Μαλακά υφάσματα και ευρηματικό layering μετατρέπουν το καθημερινό look σε ό,τι αναζητάς.

Η συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 δίνει έμφαση σε ένα νέο καθεστώς. Η άνεση συνυπάρχει και δένει αρμονικά με το στιλ.

Μινιμαλισμός και γοητευτικό layering είναι τα χαρακτηριστικά της ανδρικής εμφάνισης.

Το αποδομημένο look είναι πρωτοποριακό και καθόλου συμβατικό με την έννοια ότι όλα κινούνται γύρω από την πρακτικότητα και την ευελιξία.

Απλά και άνετα bomber σε συντροφεύουν όλες τις ώρες της νέας πραγματικότητας και είναι ό,τι πιο επίκαιρο για την εμφάνιση του Πάσχα.

1

           TOM TAILOR                 TOM TAILOR              TOM TAILOR

Φούτερ ζακέτες δίνουν την απαιτούμενη ώθηση για να ξεκινήσει καλά η μέρα. Το στιλιστικό προφίλ της άνοιξης προτείνει τον συνδυασμό τους με jean και chino παντελόνια.

Σχέδια φούτερ με κουκούλα ή χωρίς κουκούλα ταιριάζουν με αμάνικο γιλέκο και ντένιμ μπουφάν.

2

           TOM TAILOR                  TOM TAILOR               TOM TAILOR

Στο peek της άνοιξης το μακρυμάνικο πουκάμισο εμπλουτίζει κάθε ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα και προσφέρει μια ντελικάτη πρόταση.

Κοντομάνικα πουκάμισα φτιαγμένα από καρό, ριγέ ή φλοράλ υφάσματα δίνουν ραντεβού με τις βερμούδες και τα βασικά αξεσουάρ που απογειώνουν το στιλ.

Όσο η θερμοκρασία θα ανεβαίνει τα κοντομάνικα πουκάμισα σε προσιτή τιμή της Tom Tailor θα σου είναι απαραίτητα για όλες τις ώρες.

3

          TOM TAILOR                TOM TAILOR                  TOM TAILOR

Οι μπλούζες ακολουθούν την ίδια φιλοσοφία του brand ώστε να μη θυσιάζουν την άνεση με γοητευτικά ριγέ και graphic prints.

Κοντομάνικες μπλούζες τύπου πόλο αποδεικνύονται τα αναγκαία κομμάτια για στιλ που ξεχωρίζει. Τόσο ξεχωριστά και συγχρόνως πρακτικά χαρακτηρίζουν κάθε σου εμφάνιση.

4

           TOM TAILOR             TOM TAILOR                   TOM TAILOR

Τα jeans συμπληρώνουν το σύνολο και ενσωματώνονται στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα ευκολότερα από κάθε άλλο κομμάτι. Δικαιωματικά χρίζεται ως το πιο διαχρονικό piece της κάθε σεζόν.

Το βάρος παίζει σημαντικό ρόλο για αυτό τα νέα σχέδια είναι από ντένιμ ύφασμα κατάλληλο για τη συγκεκριμένη εποχή.

Στις νέες αφίξεις θα βρεις τις επικρατέστερες τάσεις αλλά και προτάσεις για ολοκληρωμένα outfits που θα σου εξοικονομήσουν χρόνο!