Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τα κατάλληλα παπούτσια για να φορέσεις το φόρεμα για αψεγάδιαστο στιλ

Submitted on
Ενότητα
Τα κατάλληλα παπούτσια για να φορέσεις το φόρεμα για αψεγάδιαστο στιλ

Σανδάλια και πλατφόρμες σε βασικά χρώματα και διαχρονικά σχέδια ξεκινούν ένα διακριτικό φλερτ με τα φορέματα της φετινής σεζόν.

Το μεγάλο στοίχημα του μήνα είναι να ανακαλύψουμε την αισιόδοξη πλευρά των τάσεων.

Ο χειμώνας έφυγε και πήρε μαζί του τα βαριά υφάσματα. Σειρά έχουν τα φορέματα που μας έχουν λείψει πολύ. Κολακευτικά pieces με βολάν, αέρινα υφάσματα και χρωματιστά μοτίβα ξανά δίνουν χαρά στην γκαρνταρόμπα.

Η εμφάνιση έχει τεράστιο αντίκτυπο στην ψυχολογία για αυτό εξετάζουμε ποια είναι τα επικρατέστερα παπούτσια για αψεγάδιαστη εμφάνιση.

Οι γυναίκες λατρεύουμε, το καλοκαίρι, δύο τύπους παπουτσιού, τα σανδάλια και τις πλατφόρμες.

1

          PEPE JEANS                  PEPE JEANS                    PEPE JEANS

Νέες κομψές πλατφόρμες για καθημερινό στιλ

Με έμπνευση από τη δεκαετία του ‘70 και του ‘80 ετοιμάσου να κατακτήσεις τη μόδα με το αδιαμφισβήτητο highlight που αναζωογονεί κάθε look. Από τα ψηλά στα χαμηλά όποιο ύψος τακουνιού και αν επιλέξεις είναι άνετες και ανάλαφρες.

2

         PEPE JEANS                         ASH                                GUESS

Αν θέλεις μια επιλογή που αφήνει το πόδι να αναπνεύσει,τότε, τα νέα σχέδια σε πλατφόρμες των Ash και Pepe Jeans είναι η σωστή επιλογή.

Βρες πλατφόρμες σε διαχρονικά και μοντέρνα σχέδια και ιδέες για καλοκαιρινά σύνολα που πρωταγωνιστούν σε κάθε σου βήμα και αποθεώνουν το στιλ.

3

          PEPE JEANS                      PEPE JEANS                       ASH

Σανδάλια: ο πιο πιστός καλοκαιρινός σύμμαχος

Τα σανδάλια μας κάνουν να ονειρευόμαστε αποδράσεις εκτός πόλης. Αναμειγνύονται αρμονικά με φλοράλ και τροπικά μοτίβα και ταιριάζουν το ίδιο καλά στο καθημερινό street style. Φίνα υλικά όπως το δέρμα και το σουέντ συναντούν πολύχρωμα τρουκς, διακοσμητικές λεπτομέρειες και λιτές γραμμές χαρίζοντας την ευελιξία που απαιτεί η εποχή.

4

              LIU JO                              GUESS                            PEPE JEANS

Οι κανόνες του dresscode θέλουν τη γυναικεία παρουσία δυναμική ενώ διαχρονικές χρωματικές παλέτες ισορροπούν στην καθημερινότητα.

Άνετα φορέματα και κολακευτικά chemise-dresses είναι έτοιμα να φορεθούν με τα σανδάλια της Pepe Jeans και να κατακτήσουν τις ηλιόλουστες μέρες.

Τα σανδάλια βρίσκονται για πολλές σεζόν πρώτα στη λίστα των γυναικείων προτιμήσεων και είναι φυσικό αφού ταιριάζουν με όλα τα στιλ.