Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

NEW COLLABS

Submitted on
Ενότητα
New Collabs

3 NEA Brands που πρέπει να τσεκάρεις

1. TOP GUN

Θυμάσαι ή έχεις ακούσει την ομώνυμη ταινία του Τομ Κρουζ, TOP GUN, που τον έκανε διάσημο; Το εμπορικό σήμα TOP GUN® εμπνέεται από τον τρόπο ζωής ανδρών και γυναικών που πρωταγωνιστούσαν στην ταινία και με βάση την αυθεντικότητα, ο σχεδιασμός εξελίσσεται πέρα από την αεροπορική κληρονομιά που μας άφησε η ταινία.

Τα ρούχα κάθε συλλογής αντιπροσωπεύουν την τελειότητα, την ποιότητα και την ανθεκτικότητα. Ο τρόπος ζωής των πρωταγωνιστών αλλά και όσων ταυτίζονται με αυτήν στηρίζεται στο πάθος για την ταχύτητα, τις επιδόσεις και φυσικά το στιλ.

new collabs

Η έμπνευση των συλλογών προέρχεται από το στιλ των outfits των στρατιωτικών της ναυτικής σχολής Top Gun. Η εταιρία TOP GUN® Fashion ιδρύθηκε το 1996 στο Queens της Νέας Υόρκης. Επικεντρωμένοι στα ποιοτικά υλικά όπως το γνήσιο δέρμα που φορούσαν οι πιλότοι κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, σχεδιάζουν μπουφάν με τις ίδιες, υψηλές προδιαγραφές.

Ανακάλυψε τη συλλογή TOP GUN!

2. ICEPEAK

H ICEPEAK είναι ένα φινλανδικό brand που ιδρύθηκε το 1996. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα brand αθλητικών ενδυμάτων στην Ευρώπη. Παρέχει λειτουργικά items για αθλητισμό, αναψυχή και καθημερινή χρήση.

 

new collabs

Αν οι αθλητικές ασχολίες είναι μέσα στα ενδιαφέροντα σου να είσαι σίγουρος πως απολαμβάνεις καλύτερα την εκδρομή σου στην ύπαιθρο με το κατάλληλο outfit της ICEPEAK ανεξάρτητα από τον καιρό και την εποχή. Οι συλλογές της είναι σε έντονα χρώματα, με μοντέρνο σχεδιασμό και πάντα λειτουργικό στιλ.

Ανακάλυψε τη συλλογή ICEPEAK!

3. PICCADILLY Shoes

Τα παπούτσια PICCADILLY εξάγονται σε περισσότερες από 90 χώρες. Ο λόγος της επιτυχίας του brand είναι εκτός από τη γνώση και η παράδοση που έχει η εταιρία, να σχεδιάζει υποδήματα υψηλής ποιότητας από το 1955. Παράλληλα με την υιοθέτηση διεθνών τάσεων η PICCADILLY επενδύει διαρκώς στην καινοτομία. Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά από συλλογές που κατακτούν γυναίκες που θέλουν να συνδυάσουν τις τάσεις της μόδας, με την άνεση και την τεχνολογία.

Ανακάλυψε τη συλλογή PICCADILLY!