Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

MAN DECEMBER STYLES

Submitted on
Ενότητα
MAN DECEMBER STYLES

Τι NEO φέρνει ο Δεκέμβρης στο παιχνίδι της μόδας;

Η γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων και τα πάρτι είναι μια ευκαιρία να βγεις έξω και να απολαύσεις αυτές τις μέρες. Κατά βάση ο Δεκέμβρης είναι ένας εξωστρεφής μήνας που σου επιτρέπει να επιμεληθείς την εμφάνισή σου με περισσότερη δεξιότητα και λιγότερο στρες.

MAN DECEMBER STYLES

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ: ΤΟP GUN με μπουφάν bomber και backpacks

Μπουφάν ή Παλτό

Με ζεστά παλτό, μπουφάν αντιμετωπίζεις το κρύο και με χαμόγελο υποδέχεσαι το νέο έτος. Το παλτό έχει γίνει ένα διαχρονικό κομμάτι, αντιστέκεται στις τάσεις και ταιριάζει με τα περισσότερα outfits. Το μπουφάν καταπολεμά εξίσου αποτελεσματικά το κρύο και μια ποικιλία σχεδίων –σε puffer, δερμάτινα, bomber- προκαλούν τις προτιμήσεις και τη wishlist  των Χριστουγέννων! H νέα μας σειρά TOP GUN παρουσιάζει αυτό ακριβώς που λέει και το όνομα της: μπουφάν σε χαρακτηριστικά σχέδια που παραπέμπουν στην ομώνυμη ταινία του Τομ Κρούζ που όλοι αγαπήσαμε ενώ φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ!

H ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ

MAN DECEMBER STYLES

          PEPE JEANS                      TOP GUN                       SUPERDRY

Κάτι σε δερμάτινο μποτάκι, please

Τα παπούτσια του Δεκεμβρίου είναι το ίδιο σημαντικά με οποιοδήποτε ρούχο. Επιλέγεις δερμάτινα μποτάκια σε μαύρο ή καφέ χρώμα για ένα πιο «ήσυχο» αποτέλεσμα χωρίς να χάσεις το στιλ ή την κομψότητα σου.

H ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ

MAN DECEMBER STYLES

                PEPE JEANS               LUMBERJACK                  PEPE JEANS

Ζεστά και στιλάτα κάνουν τη διαφορά

Τα πλεκτά πουλόβερ ή ζακέτες είναι στη μόδα για τις καθημερινές αλλά και τις πιο επίσημες εμφανίσεις σου. Ένας αγαπημένος συνδυασμός είναι να φορέσεις το πλεκτό με το πουκάμισο -καρό ή μονόχρωμο. Γενικότερα αυτός είναι ένας combo που μπορείς να χρησιμοποιήσεις κατά τη διάρκεια όλου του χειμώνα. Φόρεσε μονόχρωμα πλεκτά σε πολλές εκδοχές και χρώματα όλες τις ώρες της μέρας.

H ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ

MAN DECEMBER STYLES

          SUPERDRY                       SUPERDRY                       PEPE JEANS

Τα πλεκτά αξεσουάρ

Μαζί τους νιώθεις, πάντα, δικαιολογημένα… καλυμμένος! Chunky πλέξεις και νορβηγικά μοτίβα σε κασκόλ και σκούφους ολοκληρώνουν το ισορροπημένο styling που επιθυμείς.

Για ένα πραγματικά σοφιστικέ festive look με αρκετό στιλ ανακάλυψε όλες τις τελευταίες προτάσεις μας! Χριστουγεννιάτικο Party; Βρες τα πιο εορταστικά PASSADENA looks!