Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

XMAS GOING OUT

Submitted on
Ενότητα
XMAS GOING OUT

Ποια είναι τα δύο items που χρειάζεσαι για τα χριστουγεννιάτικα parties;

Στολίδια στο δέντρο και τυλιγμένα δώρα είναι η αρχή πολλών ευχάριστων στιγμών! Μοναδικό πρόβλημα: ακόμη δεν ξέρεις τι να φορέσεις!

Ανάμεσα σε wishlist με δώρα για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα το μυαλό σου ταλαντεύεται με την επιλογή ενός party outfit.

Αν όχι τώρα, τότε πότε, θα είναι η τέλεια ευκαιρία για λάμψη;

Το αγαπημένο σου μαύρο φόρεμα με παγιέτες δίνει την κατάλληλη δόση party dress ενώ μπορείς να στοιχηματίσεις  πως μαζί με τις κατά κόκκινες ankle boots η εμφάνιση παίρνει 5 χρυσά αστέρια!

XMAS GOING OUT

Μετράς αντίστροφα για τα Χριστούγεννα και η αναζήτηση για το τέλειο φόρεμα στο πάρτι μπορεί να είναι πιο δύσκολη από όσο χρειάζεται. All-over πούλιες, παγιέτες, βελούδο, εκλεπτυσμένα φινιρίσματα, γυαλιστερά υφάσματα, έντονα ντεκολτέ… Όλα επιτρέπονται στις σωστές δόσεις για τα πάρτι των Χριστουγέννων.

Προτιμάς ένα μαύρο φόρεμα με παγιέτες πάνω από το γόνατο που συνδυάζεται τέλεια με έντονα κόκκινα μποτάκια. Αυτό το mix είναι το νέο going out στιλ για τις χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις σου και αυτά τα δύο items μαζί, όλα όσα χρειάζεσαι.

XMAS GOING OUT

PEPE JEANS ΦΟΡΕΜΑ, 83,20 €  PEPE JEANS ANKLE BOOTS 71,20 €

Η επιλογή σου περιέχει τα σωστά συστατικά καθώς μπορείς να φλερτάρεις με την κομψότητα, χωρίς κάποιο προκλητικό στοιχείο. Θα επενδύσεις σε ένα φόρεμα που το σχέδιο του σου επιτρέπει –αφού περάσουν οι γιορτές- να το συνδυάσεις ακόμη και με αρβυλάκια.

XMAS GOING OUT

  FRACOMINA, 183,20 €           BYOUNG, 201,60 €               ARTIGLI, 132,00 €

Όσον αφορά τα ankle boots, το κόκκινο χρώμα, δίνει σωστά το μήνυμα ότι δεν συμβιβάζεσαι και δηλώνεις κατά κάποιο τρόπο την ελεύθερη σκέψη σου.

Σύμφωνη με το πνεύμα των γιορτών το κόκκινο είναι must-have ακόμη και εάν περιοριστεί σε μια μικρή crossbody.

Συμπληρωματικά ολοκληρώνεις την εμφάνιση σου με γούνα, δερμάτινο μπουφάν ή παλτό.

Το τέλειο χριστουγεννιάτικο outfit: Το PASSADENA προσφέρει πολλές ιδέες, βραδινά φορέματα αλλά και παπούτσια ή αξεσουάρ για να βρεις το σύνολο που σε εκφράζει. Ανακάλυψε τα όλα εδώ!