Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πως να φορέσεις το t-shirt μετά τις διακοπές

Submitted on
Ενότητα
Πως να φορέσεις το t-shirt μετά τις διακοπές

Αυτοί είναι οι πιο στιλάτοι τρόποι για να φορέσεις το αγαπημένο σου t-shirt μόλις επιστρέψεις από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Είτε πρόκειται για ένα απλό σχέδιο t-shirt είτε για τυπωμένο η επιλογή ενδείκνυται πριν και μετά το holiday mode.

Αυτός είναι και ο λόγος που πάντα η ντουλάπα σου πρέπει να έχει αρκετά μπλουζάκια.

Ακόμη και με τις υψηλές θερμοκρασίες του Αυγούστου το t-shirt είναι ιδανικό καθώς εξυπηρετεί διαφορετικά στιλ ειδικά όταν μιλάμε για τη μεταβατική περίοδο μετά τις διακοπές.

Οπότε η απάντηση είναι πως όλες θα πρέπει να έχουμε ποικιλία σε μπλούζες αυτό το καλοκαίρι.

1

Photo ? @lenabelaya

Η πιο περιζήτητη εκδοχη για ένα casual style είναι αυτή που περιλαμβάνει t-shirt με τζιν παντελόνι και τσάντα crossbody. Μια βόλτα στην πόλη θα σε πείσει πως πρόκειται για το αγαπημένο σύνολο όλων των κοριτσιών! Φυσικά, μπορείς να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου με τα απαραίτητα σανδάλια που φοριούνται ακόμη.

Ο συνδυασμός t-shirt και φούστα παραμένει διαχρονικός και μας αρέσει πολύ ιδιαίτερα γιατί οι πλισέ ή ασύμμετρες φούστες είναι μεγάλη τάση και φέτος.

3

          TOM TAILOR                    DESIGUAL                      PEPE JEANS

Αμάνικες μπλούζες και crop top φοριούνται μέσα από ολόσωμες φόρμες ή αμάνικα φορέματα. Τα sneakers ταιριάζουν στις περισσότερες περιπτώσεις και τονίζουν με κολακευτικό τρόπο τα πόδια μας.

Οι μπλούζες και τα φούτερ βρίσκονται για πολλά χρόνια πρώτα στη λίστα με τις προτιμήσεις και είναι φυσικό αφού ταιριάζουν με όλα τα στιλ και σε όλες τις ηλικίες.

3

              DESIGUAL                    SUPERDRY                          PEPE JEANS

Το t-shirt είναι all-time classic και συνοδεύει από τις πιο street-style μέχρι τις πιο επίσημες εμφανίσεις και τα πιο ανατρεπτικά look.

Οπότε βλέπεις πως με τις μπλούζες είναι λογικό να μην ξεμένεις ποτέ από έμπνευση!

Everyday αξεσουάρ ολοκληρώνουν το σύνολο και δημιουργούν τις πιο statement εμφανίσεις.

Αν θέλεις να κάνεις update στο καθημερινό σου στιλ αναζήτησε ρούχα και αξεσουάρ στο site του Passadena.gr και δες καθημερινά όλες τις νέες αφίξεις!