Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Polo μπλούζες: Φέτος το καλοκαίρι, αποκτούν χαρακτήρα και χρώμα

Submitted on
Ενότητα
Polo μπλούζες: Φέτος το καλοκαίρι, αποκτούν χαρακτήρα και χρώμα

Αν δεν ξέρουμε εμείς από μόδα, τότε ποιος ξέρει;

Αν είσαι υπέρμαχος του preppy style είσαι τυχερός γιατί προλαβαίνεις να υιοθετήσεις αυτό το look επενδύοντας σε πόλο μπλούζες.

Οι πόλο μπλούζες αντιπροσωπεύουν επάξια μια προσεγμένη casual εμφάνιση και ταιριάζουν σε κάθε τύπο άνδρα.

Η τύχη είναι με το μέρος σου καθώς φέτος οι πόλο μπλούζες εμφανίζονται πιο ανανεωμένες και σε ποικιλία χρωμάτων από ποτέ. Είναι ιδιαίτερα προσεγμένες και στιλάτες και αν θέλεις να ανανεώσεις την ντουλάπα σου οι πόλο μπλούζες είναι η τέλεια επιλογή.

Οι γνώστες της μόδας πειραματίζονται συνδυάζοντας τις polo μπλούζες με t-shirts και πουκάμισα.

1

Photo: North Sails SS19

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα σχέδια που έχουν τυπωμένο το εσωτερικό κολάρο του γιακά και μπορείς να ανασηκώσεις ώστε να φαίνεται το print, αξιοποιώντας μια επιπλέον τάση που βλέπεις παντού.

Μονόχρωμα σχέδια σε πόλο μπλούζες

Η πιο διαχρονική επιλογή είναι τα μονόχρωμα σχέδια με πρώτο το μπλε χρώμα στις προτιμήσεις των ανδρών. Διακριτικές λεπτομέρειες και τυπώματα δίνουν αυτή την έξτρα πινελιά που χρειάζεται αυτό βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας.

3

           SUPERDRY                      NORTH SAILS             JACK WOLFSKIN

Ριγέ πόλο μπλουζάκια

Τα ριγέ σχέδια σε πόλο μπλούζες είναι πολύ δημοφιλή τους καλοκαιρινούς μήνες για αυτό προλαβαίνεις να τα συμπεριλάβεις στην καθημερινή σου ένδυση. Μπορείς να επιλέξεις την κλασική λεπτή ρίγα ή πιο φαρδιά αν θέλεις το στιλ σου να προσεγγίσει τα βλέμματα των άλλων.

3

               ELLESSE                       SUPERDRY                       PEPE JEANS

Γενικότερα, οι στιλίστες προτιμούν τις πόλο μπλούζες γιατί είναι ιδανικές από τις διακοπές μέχρι κάποια ειδική περίσταση. Βολικές, επίσης, για την εμφάνιση στο γραφείο, είναι τέλειες και για τη μεταβατική περίοδο μετά τις διακοπές.

Τζιν παντελόνια και βερμούδες είναι το perfect match για go-to σύνολα που δεν αποτελούν αποκλειστικές εμφανίσεις για το Σαββατοκύριακο. Τα sneakers σε βοηθούν να “παίξεις” διαφορετικά κάθε φορά καθώς θα τα βρεις σε διάφορα χρώματα και σχέδια.

Ποιος λέει ότι το preppy style είναι βαρετό;

Εμπνεύσου από τη μεγαλύτερη ποικιλία σε ρούχα και αξεσουάρ στο Passadena.gr και ανακάλυψε όλες τις νέες αφίξεις αν ψάχνεις τα κατάλληλα κομμάτια για να δημιουργήσεις το τέλειο look!