Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Desigual θα είναι η τσάντα που θα επιλέξεις για τον Σεπτέμβριο ?

Submitted on
Ενότητα
Desigual θα είναι η τσάντα που θα επιλέξεις για τον Σεπτέμβριο ?

Το καλοκαίρι μπορεί να μην έχει τελειώσει όμως εσύ φροντίζεις από τώρα τα αξεσουάρ που θα έχεις τις πρώτες μέρες του επόμενου μήνα.

Ο καιρός περνάει και οι διακοπές σε λίγο θα είναι παρελθόν. Ο Σεπτέμβριος είναι πιο κοντά από όσο φαντάζεσαι και είναι ο μήνας που καλείσαι να επιλέξεις όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ της επόμενης σεζόν.

Αν δεν θέλεις να αφήσεις την επιλογή της τσάντας μέχρι τότε σου προτείνουμε να δεις τα σχέδια του αγαπημένου μας brand Desigual για να είσαι φουλ προετοιμασμένη.

Οι προτάσεις σε σχέδια και χρώματα είναι πολλές. Εμείς, ωστόσο, εστιάζουμε στα κλασικά χρώματα που προλογίζουν τη νέα σεζόν και μπορείς να φοράς από τώρα!

1

Όταν πρόκειται για τις χαρακτηριστικές τσάντες που μας προτείνει η Desigual δεν ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις!

Το πρωτοποριακό brand -που χαρακτηρίζεται από έναν πλουραλισμό και τη φιλοσοφία να συνδυάζει τα πιο ετερόκλητα στοιχεία μετατρέποντας παγκόσμια τάση- πετυχαίνει κάθε συλλογή να είναι ωραιότερη από την προηγούμενη. Θα σε καλύψει σε περίπτωση που λείπουν πιο κλασικά σχέδια από την ντουλάπα σου, αφού έχει και από αυτά!

2

            DESIGUAL                         DESIGUAL                       DESIGUAL

Εμπνευσμένες από μποέμ νομάδες και αναφορές από ταξίδια σε όλο τον κόσμο οι τσάντες αυτές διατηρούν μια ισορροπία μεταξύ μοντέρνου και πρακτικού. Αυτή η συλλογή παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα προοπτική αφού συνδυάζει νέες σχεδιαστικές λεπτομέρειες με παιχνιδιάρικες αναφορές πιστές στο πλουραλιστικό πνεύμα της εταιρείας.

4

             DESIGUAL                       DESIGUAL                       DESIGUAL

Μέσα στην καλοκαιρινή συλλογή θα βρεις τσάντες ώμου, χιαστί, backpack αλλά και πορτοφόλια που σετάρονται τέλεια για να έχεις μια προσεγμένη εμφάνιση.

Και ενώ κατά βάση σου προτείνουμε μια τσάντα σε μαύρο ή καφέ μπορείς να επιλέξεις τσάντα και σε άλλα ενδιαφέροντα χρώματα όπως χακί, κόκκινο/φούξια, κίτρινο ή χρυσό.

5

             DESIGUAL                        DESIGUAL                            DESIGUAL

Αν το στιλ σου είναι casual και αγαπάς τις mix & match επιρροές αυτό το brand σου ταιριάζει γάντι!

Αν αναζητάς styles που θα ανανεώσουν την εμφάνισή σου μόλις επιστρέψεις από τις διακοπές ανακάλυψε πάνω από 15.000+ σχέδια στο site του Passadena.gr ?