Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τα σχέδια της Pepe Jeans που έχουν λατρέψει αμέτρητες γυναίκες παγκοσμίως

Submitted on
Ενότητα
Τα σχέδια της Pepe Jeans που έχουν λατρέψει αμέτρητες γυναίκες παγκοσμίως

Το brand που αγαπήσαμε για τα stylish σχέδια και τα διαχρονικά jeans με το χαρακτηριστικό urban style εξακολουθεί να μας εντυπωσιάζει με ανανεωμένες προτάσεις κάθε σεζόν.

Τι θα φορέσουμε τον Αύγουστο; Μα, φυσικά τα πιο στιλάτα και δροσερά σχέδια του αγαπημένου μας fashion brand προσαρμοσμένα για την παραλία και για casual εμφανίσεις!

Αν επικεντρώνεσαι σε δροσερά και άνετα σύνολα τότε η επιλογή είναι: μονόδρομος.

Αν σου αρέσει να πειραματίζεσαι, να φοράς πολύχρωμα και μοδάτα outfits επιλέξαμε τα πιο αντιπροσωπευτικά σχέδια για σένα!

1

Photo @PepeJeans - Dua Lipa η νέα Global Brand Ambassador της φετινής συλλογής!

Ολόσωμη φόρμα

Η απάντηση στη ζέστη του καλοκαιριού είναι η ολόσωμη φόρμα! Τα σχέδια της Pepe Jeans προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα από επιλογές, σε κοντές και μακριές ολόσωμες φόρμες τόσο για την πόλη όσο και την ύπαιθρο ή την εξοχή.

2

               PEPE JEANS                 PEPE JEANS                 PEPE JEANS

Σορτς

Τα σορτς και κυρίως τα τζιν σορτς της Pepe Jeans σου εγγυώνται ότι δεν θα τα αποχωριστείς όλο τον Αύγουστο. Με τη γνωστή bohemian αύρα, σε φωτεινά χρώματα και με preppy αναφορές τα σχέδια της καλοκαιρινής συλλογής είναι τα πιο cool και στιλάτα. Συνδυάζονται ιδανικά με τοπ που αποπνέουν την ίδια φιλοσοφία.

3

             PEPE JEANS                   PEPE JEANS                   PEPE JEANS

Φορέματα

Αν θέλεις να εντάξεις στο στιλιστικό σου ρεπερτόριο την πιο αναβαθμισμένη εκδοχή του φορέματος επίλεξε ένα από αυτά τα σχέδια! Τα φλοράλ φορέματα πραγματεύονται την πιο αναπάντεχα δροσιστική πλευρά του καλοκαιριού. Εξάλλου, τα βλέπουμε παντού να τα φορούν οι πιο επιδραστικές bloggers, Influencers στον κόσμο.

4

            PEPE JEANS                     PEPE JEANS                     PEPE JEANS

Μπλούζες

Αυτό που κάνει τις μπλούζες ιδιαίτερα δημοφιλείς είναι ότι υπάρχουν πολλά και διαφορετικά σχέδια που αντιπροσωπεύουν μεγάλη ποικιλία για όλες. Από τη μια μεριά άνετα και μοντέρνα, από την άλλη λίγο ρετρό και bohemian ξεχωρίζουν στη λίστα των επιλογών αυτήν τη στιγμή. Off-the-shoulder items και ραντάκια για όσες αγαπούν τις στιλάτες εμφανίσεις και επιμένουν στο αυθεντικό προσωπικό τους στιλ.

5

           PEPE JEANS                    PEPE JEANS                     PEPE JEANS

Νέα styles από τα πιο γνωστά fashion brands, καθημερινά, ανανεώνουν κάθε σύνολο δίνοντας urban αέρα και street-style δυναμική.

Βρες τα αγαπημένα σου ρούχα και αξεσουάρ μέσα από τη μεγαλύτερη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων στο Passadena.gr!