Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

SURF YOGA RETREAT

Submitted on
Ενότητα
SURF YOGA RETREAT

Τι να πάρεις μαζί σου σε ένα Surf Yoga Retreat ως γνήσια “surfer/yogini”

 

Είτε αν η συμμετοχή σου είναι δεδομένη, είτε αν σκέφτεσαι σοβαρά να συμμετέχεις σε ένα Surf Yoga Retreat αυτό το καλοκαίρι η σκέψη του τι να πάρεις μαζί δικαίως σε απασχολεί.

 

Το πακετάρισμα ποτέ δεν ήταν το αγαπημένο σου μέρος στη διαδικασία προετοιμασίας κάθε ταξιδιού… Για να σε βοηθήσουμε να προετοιμαστείς κατάλληλα και να ζήσεις στο έπακρο αυτήν τη μοναδική εμπειρία, ετοιμάσαμε μια λίστα με τα πιο απαραίτητα εκτός από τα ρούχα της γιόγκα και το αγαπημένο σου ματ.

Yoga Surf

Photo: Roxy Surf

 

Το πιο σημαντικό πράγμα που μάθαμε από δική μας εμπειρία, πριν την αναχώρηση για κάθε retreat καλό είναι να σημειώσεις σε μια λίστα τα πράγματα που θα χρειαστείς έτσι ώστε, όταν θα έρθει η στιγμή να προετοιμάσεις τη βαλίτσα να μην ξεχάσεις τίποτα.

 

Ακολουθούν μερικές χρήσιμες ιδέες.

 

Μαγιό

 

H επιλογή μαγιό μπορεί να μην είναι εύκολη, είναι όμως ευχάριστη διαδικασία ειδικά αν ο προορισμός είναι μια όμορφη τοποθεσία που συνδυάζει όλα όσα θέλουμε αυτή τη στιγμή. Τα brands Roxy και Volcom αποτελούν εγγύηση καθώς διαθέτουν μαγιό που θα είσαι σίγουρη ότι δεν θα φύγουν από τη θέση τους ενώ σερφάρεις ή μαθαίνεις surf καθώς ειδικεύονται σε αυτό το σπορ. Ο παλμός της νεανικής μόδας χτυπά στους ρυθμούς της Superdry που εξακολουθεί να διαθέτει items που ξεχωρίζουν, ρίξε πριν φύγεις μια ματιά.

 

Σαγιονάρες

 

Μια συμβουλή από μια έμπειρη ταξιδιώτισσα: μην πάρεις πολλά παπούτσια μαζί! Δεν θα τα χρειαστείς και γιατί να πιάσουν χώρο; Οι επιλογές σου κατά βάση είναι δύο: διαλέγεις pool slider ή flip-flop! Φοράμε σαγιονάρες για πάνω από 10 χρόνια και τις τελευταίες σεζόν οι σαγιονάρες του κολυμβητηρίου έχουν έρθει ξανά στην επικαιρότητα και είναι πιο stylish από ποτέ. Η επιλογή είναι δική σου καθώς και οι δύο τύποι είναι ότι πιο κατάλληλο μπορείς να έχεις μαζί σου στο retreat. Ένα ζευγάρι sneakers ή trainers, επίσης, χρειάζεται γιατί όλο και σε κάποια εξόρμηση με περπάτημα θα συμμετέχεις.

Yoga Surf

ROXY COWGIRL ΚΑΠΕΛΟ, Now: 26.99 €, ROXY ΜΑΓΙΟ, Now: 35.99 €, VOLCOM SIMPLY SOLID ΜΑΓΙΟ, Now: 31.50 €, SUPERDRY MIAMI PALM TEE, Now: 35.95 €, SUPERDRY ELIZA CUT OFF SHORT, Now: 53.95 €, PEPE JEANS FRIDA ΜΠΟΥΦΑΝ, Now: 107.20 €, ROXY TAHITI ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ, Now: 17.99 €

 

Πετσέτα

 

Αν αγαπάς το καλοκαίρι η πετσέτα σου θα πρέπει να είναι πολύχρωμη για να ταιριάζει με τη διάθεσή σου. Η πετσέτα σε αυτές τις περιπτώσεις έχει και άλλες χρήσεις όπως να την χρησιμοποιήσεις ως πετσέτα πάνω στο ματ –αν δεν πάρεις το δικό σου-, να καθίσεις στην άμμο με την παρέα στην παραλία κ.α.

 

Backpack

 

Το ξέρεις πως εκτός από τη βαλίτσα ένα backpack θα σου λύσει τα χέρια στην ολοήμερη για παράδειγμα εξόρμηση στο γειτονικό νησί με το σκάφος. Όσα χρειάζεσαι κατά τη διάρκεια της ημέρας μακριά από το retreat μπορείς απλά να τα πετάξεις μέσα στο backpack και να ξενοιάσεις. Βρες ένα backpack ανθεκτικό και στιλάτο, όσο εσύ, που θα σε συντροφεύσει σε πολλά ταξίδια.

Yoga Surf

Photo: Roxy Surf

 

Αμάνικες μπλούζες & tops

 

Πάρε μαζί μπλουζάκια ευκολοφόρετα που στεγνώνουν εύκολα και δεν χρειάζονται σιδέρωμα. Μην αρκεστείς μόνο σε 2-3 καθώς μια μακριά μπλούζα χρησιμεύει το ίδιο καλά και ως φόρεμα για πάνω από το μαγιό.

 

Σορτς

 

Τζιν, chinos, κάργκο ή αθλητικά είναι όλα ευπρόσδεκτα και θα χρειαστείς περισσότερα από ένα.

 

Ξεσηκώθηκες; Οι διακοπές έρχονται και το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε. Γυαλιά, καπέλο, το πιο όμορφό σου χαμόγελο και φύγαμε.

 

Θέλεις περισσότερες επιλογές για όλο το καλοκαίρι; Οι νέες αφίξεις συνεχίζονται!